www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Blog > Noticies > NOU CURS EN SAPS TRAMITA  

20
March

NOU CURS EN SAPS TRAMITA

Cada vegada més, els ciber ciutadans ens embarquem en el món de la investigació per a trobar les millors ofertes de viatges i hotels per a les nostres vacacions, per a aconseguir les millors gangues en diferents productes perquè podem comparar preus en un obrir i tancar d’ulls, també podem evitar-nos cues en el cine, si traiem abans les nostres entrades, triar millor la nostra cita per a acudir al metge o renovar el DNI, però, per a estos tràmits, només necessitem identificar-nos pels procediments bàsics: DNI, targeta de crèdit, SIP, etc.

A més de tots estos servicis, Internet també ens pot facilitar els tràmits amb l’Administració Pública, tant si necessitem comunicar-nos amb l’administració autonòmica com si el que necessitem és tramitar quelcom en el nostre Ajuntament.

Per a realitzar consultes i tramitacions de forma segura i autèntica (és a dir, qui està darrere del teclat és qui diu ser) s’ha posat en marxa tota una maquinària de certificació que tractarem de comprendre en este curs i per descomptat, d’aprendre a utilitzar amb total seguretat i confiança.

L´objectiu d´aprenentatge general del curs és:

 1. Realitzar tràmits amb l’Administració autonòmica a través de la seu electrònica

Anima’t i apunta’t en el curs!!!

 1. Avatar

  Saps – eformacion GVA Buenos días Juan,
  Si te refieres a los de Saps, debes de ir a la oferta formativa,a través de www.saps.gva.es, seleccionar el que quieras matricularte y poner tu usuario y clave.
  Saludos

 2. Avatar

  Juan Manuel donde me puedo insvribir al curso?

 3. Avatar

  ALEXANDRA ALEXANDROVA Muy bien,
  gracias.

 4. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Alexandra, no te preocupes que de no entrar en esta edicion, la alumnos quedan en lista de espera para la siguiente. Por lo que antes o despues lo realizas.

  Gracias,
  Saludos,

 5. Avatar

  ALEXANDRA ALEXANDROVA Lo que pasa es que estoy en la lista de espera pero todavia no tengo confirmacion de admision al curso, y como mañana se acaba el plazo de solicitud, me temo de no poder realizarlo.
  Gracias de nuevo.

 6. Avatar

  ALEXANDRA ALEXANDROVA ME GUSTARIA APUNTARME AL CURSO.
  GRACIAS.

 7. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Begoña,

  Claro que si, lo unico que tendras que hacer es matricularte en el curso, que dará comienzo el 11 de mayo.

  Saludos,

 8. Avatar

  M Begoña Rubio Hola,
  Estaría interesada en realizar, si todavía fuese posible, este curso.

  Begoña.

enviar selecciona