www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Blog > Noticies > NOU CURS ÚS SEGUR ANDROID – Proximamente  

16
June

NOU CURS ÚS SEGUR ANDROID – Proximamente

Android és el sistema operatiu de Google dissenyat per a dispositius mòbils. Google ho va presentar en 2007 i des de llavors ha crescut imparable fins a tancar 2013 amb una quota de mercat pròxima al 80%.

 

A causa de la progressiva expansió que ha tingut Android entre usuaris “poco tecnológicos”, no sempre s’és conscient dels riscos derivats d’utilitzar este tipus de dispositius: estan exposats a perills semblants als dels ordinadors, tenen connectivitat amb Internet, s’utilitzen per a emmagatzemar informació personal com a fotografies o vídeos, s’utilitzen per a accedir la nostra vida online com a xarxes socials, correu o banca electrònica, poden infectar-se amb virus informàtics o ser fàcilment robats o perduts.

 

Per a fer front a la falta de formació i conscienciació existent, este curs explicarà totes aquelles qüestions relatives a la seguretat dels dispositius, les seues comunicacions i la informació que emmagatzemen.

 1. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Gaia,

  Los cursos están previstos para el día 1, por lo que a mucho tardar, el lunes debe estar activa la lista de espera.
  Comprueba en la web,

  Saludos,

 2. Avatar

  Gaia ¿Se puede incribirse en lista de espera ya?

 3. Avatar

  Saps – eformacion GVA Muy bien Xavi, la verdad que si es interesante, para final de este mismo mes, lo tendremos ya activo para que lo puedas realizar.

  Saludos,

 4. Avatar

  Saps – eformacion GVA En breve publicaremos la lista de espera, estar atentos a la web para cuando este el grupo matricularos... Para final de este mes la tendremos activa!!!

  Saludos,

 5. Avatar

  Xavi Pons Hola:
  Me parece un curso muy interesante y me gustaría poder llevarlo a cabo.
  En unos meses espero estar trabajando como programador de Android y la parte de seguridad es algo que no se debe dejar de lado.
  Gracias de antemano y espero su respuesta.

 6. Avatar

  raquel paz gracia me interesa el curso

enviar selecciona