www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Blog > Noticies > Curs editor de continguts on line · “ABC de l’eXeLearning”  

14
September

Curs editor de continguts on line · “ABC de l’eXeLearning”

Què és eXeLearnig…

 

eXeLearning és una senzilla ferramenta que ajuda a autors de continguts o experts en formació, a realitzar continguts formatius web sense necessitat de ser expert en programació.

 

Aprén com…

 

Este curs téper objectiuil·lustrar el funcionament essencial de la ferramenta, permetent a l’alumne aquirir els coneixements necessaris per a abordar el muntatge d’un senzill curs.

 

Si bé és cert que és aconsellable tindre alguna experiència com a formador o adquirir formació sobre Elaboració de Material Docent, ja que tècnicament ens proporcionarà el mètode per a escometre qualsevol projecte relacionat amb l’elaboració de continguts.

 

Registra’t, t’esperem!!!

 1. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Lucia,

  Asi es, parte importante es elaborar un buen material...
  Pues matricularte para la proxima edicion que se realizara en noviembre, registrate en lista de espera y siempre por riguroso orden de registro, se matriculará en el grupo de noviembre.

  Saludos,
  Equipo Saps,

 2. Avatar

  Lucia Castellanos Ombuena Me interesa este curso ya que estoy opositando para profesora de FOL en los ciclos formativos, y hoy en día el material on line es una herramienta importantísima

enviar selecciona