www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Blog > Noticies > NOU CURS! “Gestió i manteniment d’instal·lacions esportives”  

2
November

NOU CURS! “Gestió i manteniment d’instal·lacions esportives”

Incloem un curs nou en l’oferta formativa SAPS “Gestió i manteniment d’instal·lacions esportives”, oferit per l’Escola d’Esports de la Generalitat, la primera edició del qual començarà el 23 de novembre.
 

L’Escola d’Esports de la Generalitat promou accions formatives en línia i presencials dirigides a ciutadans, entitats i professionals de l’activitat física i l’esport destinades a la seua actualització esportiva, i impulsa com a centre autoritzat en col·laboració amb les federacions esportives, cursos d’entrenadors de període transitori amb l’ànim de contribuir a la seua formació.

 

En este curs es proporciona a l’estudiant els coneixements, habilitats i actituds sobre la gestió i manteniment dels equipaments i instal·lacions esportives, per a ampliar coneixements o resoldre dubtes respecte a això, prenent com a model la gestió realitzada en el Centre de Tecnificació Esportiva d’Alacant i, així, poder aplicar les nostres experiències en altres instal·lacions, amb professionalitat i d’una forma eficient i de qualitat.

 

 1. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Aleixandre,

  Esta edicion ya esta cerrada, con bien dices. Consulta la OFERTA FORMATIVA, para el nuevo año.

  Saludos,
  Equipo Saps,

 2. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Sergio,

  En esta edicion ya no es podible, pero podrás hacerlo en el proximas ediciones. Ve consultando la OFERTA FORMATIVA.

  Saludos,
  Equipo Saps,

 3. Avatar

  sergio Hola, ¿es posible matricularse en el curso o ya no se puede?
  Gracias.

 4. Avatar

  aleixandre dominguez romero no he entrado en el periodo de matricula.
  quisiera saber cuando habra un proximo y que significa el apartado" tutor"

 5. Avatar

  ALEIXANDRE DOMINGUEZ ROMERO ESTOY MUY INTERESADO EN EL CURSO DE GESTION Y MAMTENIMIENTO DE INSTALACIONES DEPORTIVAS YA QUE TRABAJO EN UNA ESCUELA DE FUTBOL

 6. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Jesus, quedan pocas plazas... pero aun puedes hacerlo a traves de: http://www.saps.gva.es/oferta-formativa-2/?show=73

  un saludo,
  Equipo Saps,

 7. Avatar

  jesus fernandez chimeno inscripocion en el curso gestión y mantenimiento de instalaciones deportivas

enviar selecciona