www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Blog > Noticies > Començarem la 3ª edició de cursos Saps · 2016  

20
April

Començarem la 3ª edició de cursos Saps · 2016

La seua formació és de caràcter intern, en matèria específica de l’àmbit de les tecnologies de la Informació i les Comunicacions.

http://www.dgtic.gva.es/oferta-formativa

Començarem la 3a edició de cursos Saps · 2016

El 27 d’abril, donarà inici la 3a edició dels cursos Saps, amb 29 cursos actius: Internauta, Tramita, Xarxes Socials, Comerç electrònic, Signatura, etc.

Molts grups ja estan complets, no obstant això, ja et pots inscriure en la nova llista d’espera per a la següent edició.

Anima’t!

 1. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Inma,

  En estos momentos el curso de Lengua de Signos, está cerrado... En breve daremos una solución de como matricularte.

  Saludos,
  Equipo Saps,

 2. Avatar

  inma Hola, como me puedo inscribir en el curso de lenguaje de signos?

 3. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Mari Nieves,

  De moment es parat l'estat dels cursos de llenguatge de signes, en breu es reprengueren els cursos, seguix atenta a la web...

  Disculpa les molèsties!!!
  Equip Saps,

 4. Avatar

  Maria Nieves Giner Sanchis Estaria interesada en fer el curs de llenguatges de signes,per favor voldria saber quant escomença.Moltes grasies.

 5. Avatar

  Saps – eformacion GVA Estimada Mercedes,

  Le informo que todos los cursos disponibles en Saps, puede consultarlos a través de http://www.saps.gva.es/oferta-formativa/?lang=es&listado=2 , desde allí puede hacer el registro en cualquiera de ellos, y entrará en lista de espera del mismo, en la cual se le matriculara por riguroso orden de registro.

  Saludos,
  Equipo Saps,

 6. Avatar

  Saps – eformacion GVA Estimat José,

  El curs de xarxes socials, haurà de registrar-se en http://www.saps.gva.es/oferta-formativa/?show=62&lang=és , en este enllaç entrarà en llista d'espera, la qual se seguix l'orde de registre, segons data de matricula.

  Aprofite per a invitar-li, a consultar tots els cursos des de http://www.saps.gva.es/oferta-formativa/?lang=és&llistat=2 , i matricular-se en qualsevol d'ells…

  Salutacions,,
  Equip Saps,

 7. Avatar

  josé molés olivares Senyors, estic interesat en iniciar el curs de Xarxes Socials. Els demane me inscrigen en llista d'espera. Gracies anticipades.

  Josep Molés

 8. Avatar

  mercedes qui siera iformacio de los curso olai de este año si puede ser

enviar selecciona