www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Blog  

el Blog de saps

Blog

Toda la actualidad de saps, oferta formativa, consejos, asesoramiento, guías audiovisuales.

¡Participa!
Oberta la matricula del curs “Responsabilitat civil i penal dels entrenadors esportius”. T'estem esperant, matricula't!!  
Dilluns que ve, 3 d' abril, comença la segona edició, de 2017, dels microcursos en línia de seguretat que imparteix CSIRT-CV a través de la plataforma SAPS? El termini de matriculació estarà obert fins al 22 de juny i l'edició finalitzarà el 29 d'eixe mateix mes. Us invitem a tots a participar en els cursos que considereu del vostre interés. Abans de que estrenya la calor posa't al dia en temes de seguretat d'Android, iOS, xiquets i Internet, compras en línia, correu electrònic, malware, LOPD... entre altres molts. Accedeix a la pàgina web de CSIRT-CV per a obtindre més informació:    
14
March

Horari de Falles

Horari de Falles del servici d´atenció a l´usuari d´eFormació. Dijous 16 de 08:00 a 15:00 Divendres 17: No hi haurà servici. Disculpen les molèsties.
Per tasques de manteniment, la plataforma eFormacio estarà tancada dimarts 7 de Març de 17.00 a 18.00 i Dijous 9 Març de 17.00 a 17.15. Disculpen les molèsties.
6
March

CSIRT-CV 2017

Primera edició dels cursos de seguretat de CSIRT-CV 2017 http://www.csirtcv.gva.es/va/noticies/primera-edici%C3%B3-dels-cursos-de-seguretat-de-csirt-cv-2017.html

Bases per a un esport educatiu

 

L´Escola de l´Esport de la Generalitat promou accions formatives en línia i presencials, dirigides a ciutadans, entitats i professionals de l´activitat física i l´esport, destinades a la seua actualització esportiva, i com a centre autoritzat en col·laboració amb les federacions esportives, impulsa cursos d´entrenadors de període transitori amb l´ànim de contribuir-ne a la formació. L´Àrea temàtica d´aquest curs és l´Esport Adaptat, i els destinataris són:

Professorat d´Educació Física en centres escolars.

  • Monitors en equips esportius i clubs d´esport adaptat.

  • Persones que tinguen o cursen estudis relacionats amb l´activitat física.

  • Entrenadors i tècnics esportius.

  • Persones vinculades a l´àmbit de l´esport en general.

El 20 de febrer s´obri el termini de matrícula. El curs de 4 hores de durada, comença el 27 de març del 2017.

T´hi esperem…

Dijous que ve, 02 de febrer de 17:00 a 20:00h el portal de SAPS (http://www.saps.gva.esno estarà disponible per tasques de manteniment.   Alternativament, l'accés als cursos pot realitzar-se a través del portal d'eFormación (www.eformacion.gva.es) , triant el campus SAPS.   Disculpen les molèsties 
DIMARTS 10 de Gener, de 8 a 15h la plataforma eFormació estarà tancada per tasques de manteniment. Disculpen les molèsties.  
La primera edició de SAPS de 2017 s'iniciarà el proper 18 de Gener, amb una oferta que reflecteix la clara aposta de la Generalitat pel desenvolupament de la Societat Digital a la Comunitat Valenciana. Ja et pots inscriure en les llistes d'espera. Visita l'oferta formativa, en www.saps.gva.es Anima't!
16
December

Horari de Nadal

Us informem que durant aquests díes de Nadal, l'horari d'atenció del CAU de eFormació es modifica passant a ser: - Des del 27 de Desembre fins al 5 de Gener de 2017, de 8:00 a 15:00 A partir del 9 de Gener reprendrà a l'horari habitual de 8:00 a 19:00 de Dilluns a Divendres Bones festes!