www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Blog  

el Blog de saps

Blog

Toda la actualidad de saps, oferta formativa, consejos, asesoramiento, guías audiovisuales.

¡Participa!
Hui, 30 de juny, arranca una nova edició dels cursos online de seguretat que impartix CSIRT-CV a través de la plataforma SAPS? El termini de matriculació ja està obert i, estarà disponible fins al:
  • 21 de setembre per als microcursos
  • 11 de desembre per a la resta
La data límit per a realitzar els cursos serà el 28 de setembre per a microcursos i, 14 de desembre per a la resta. Vos invitem a tots a participar en els cursos que considereu del vostre interés. Posa't al dia en temes de seguretat d'Android, iOS, menors i internet, compres en línia, correu electrònic, programari maliciós, lopd... entre altres molts. Accedix a la nostra secció de cursos per a obtindre més informació: Cursos Online Microcursos
22
June

Horari d´Estiu

Vos informem que durant el període estival, l'horari d'atenció del CAU d'eFormació es modifica i passa a ser: - 30 de Juny: de 8 a 15:00 - Juliol: de dilluns a dijous de 8.00 a 19.00 i divendres de 8.00 a 15.00 - Agost: de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 A partir del 4 de setembre es reprendrà a l'horari habitual de 8.00 a 19.00 de dl. a dv. Bon estiu!
Com cada any, ja arriba l’estiu! I amb ell, el temps lliure per a dedicar-lo a formar-nos en allò que ens agrada, eixos cursos que durant l’any no podem fer per falta de temps. Perquè ja tenim preparades les edicions d’estiu de SAPS. Donaran començament el dia 5 de juliol, fins al 25 de Agost. És una edició especial d’autoformació (amb una tutorització mínima, en alguns cursos). Estes les deixem amb més duració que durant tot l’any, perquè encara que tenim més temps lliure també tenim més coses a fer! Vos animem a tots i totes a registrar-vos!
Oberta la matricula del curs “Responsabilitat civil i penal dels entrenadors esportius”. T'estem esperant, matricula't!!  
Dilluns que ve, 3 d' abril, comença la segona edició, de 2017, dels microcursos en línia de seguretat que imparteix CSIRT-CV a través de la plataforma SAPS? El termini de matriculació estarà obert fins al 22 de juny i l'edició finalitzarà el 29 d'eixe mateix mes. Us invitem a tots a participar en els cursos que considereu del vostre interés. Abans de que estrenya la calor posa't al dia en temes de seguretat d'Android, iOS, xiquets i Internet, compras en línia, correu electrònic, malware, LOPD... entre altres molts. Accedeix a la pàgina web de CSIRT-CV per a obtindre més informació:    
14
March

Horari de Falles

Horari de Falles del servici d´atenció a l´usuari d´eFormació. Dijous 16 de 08:00 a 15:00 Divendres 17: No hi haurà servici. Disculpen les molèsties.
Per tasques de manteniment, la plataforma eFormacio estarà tancada dimarts 7 de Març de 17.00 a 18.00 i Dijous 9 Març de 17.00 a 17.15. Disculpen les molèsties.
6
March

CSIRT-CV 2017

Primera edició dels cursos de seguretat de CSIRT-CV 2017 http://www.csirtcv.gva.es/va/noticies/primera-edici%C3%B3-dels-cursos-de-seguretat-de-csirt-cv-2017.html

Bases per a un esport educatiu

 

L´Escola de l´Esport de la Generalitat promou accions formatives en línia i presencials, dirigides a ciutadans, entitats i professionals de l´activitat física i l´esport, destinades a la seua actualització esportiva, i com a centre autoritzat en col·laboració amb les federacions esportives, impulsa cursos d´entrenadors de període transitori amb l´ànim de contribuir-ne a la formació. L´Àrea temàtica d´aquest curs és l´Esport Adaptat, i els destinataris són:

Professorat d´Educació Física en centres escolars.

  • Monitors en equips esportius i clubs d´esport adaptat.

  • Persones que tinguen o cursen estudis relacionats amb l´activitat física.

  • Entrenadors i tècnics esportius.

  • Persones vinculades a l´àmbit de l´esport en general.

El 20 de febrer s´obri el termini de matrícula. El curs de 4 hores de durada, comença el 27 de març del 2017.

T´hi esperem…

Dijous que ve, 02 de febrer de 17:00 a 20:00h el portal de SAPS (http://www.saps.gva.esno estarà disponible per tasques de manteniment.   Alternativament, l'accés als cursos pot realitzar-se a través del portal d'eFormación (www.eformacion.gva.es) , triant el campus SAPS.   Disculpen les molèsties