www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Oferta formativa  

Oferta Formativa

Selecciona un dels col·lectius on et trobes
per vore l’oferta formativa que més s’adapta el teu perfil

CategoriaJóvens
icono
Cursautors de continguts, continguts formatius web, muntatge Valoració
80

ABC de l´eXeLearning

Què és eXeLearnig…
eXeLearning és una senzilla ferramenta que ajuda a autors de continguts o experts en formació, a realitzar continguts formatius web sense necessitat de ser expert en programació.
Aprén com…
Este curs té per objectiu il·lustrar el funcionament essencial de la ferramenta, permetent a l´alumne aquirir els coneixements necessaris per a abordar el muntatge d´un senzill curs.
Si bé és cert que és aconsellable tindre alguna experiència com a formador o adquirir formació sobre Elaboració de Material Docent, ja que tècnicament ens proporcionarà el mètode per a escometre qualsevol projecte relacionat amb l´elaboració de continguts.
Registra´t, t´esperem!!!

Ampliar informació
icono
CursMoodle, aulaValoració
100

Aula Moodle eFormació

¿Coneixes Moodle?

En aquest curs trobarem la informació necessària per a familiaritzar-nos amb el nou entorn d’aprenentatge a què migrarem. L´aula Moodle. El curs, de 10 hores de formació en línia, mostra de manera senzilla un passeig per l´aula.

Objectius

 • Conéixer què és Moodle.
 • Conéixer les diferents parts de l´aula.
 • Funcionament de la missatgeria i els fòrums.
 • Ús i funcionalitat del calendari.
 • Ampliar informació
  icono
  CursMediambient, Llar,Valoració
  70

  Bones pràctiques ambientals a casa.

  En este curs s’explica com portar una conducta ambientalment responsable a casa, i com les decisions que diàriament es prenen en totes les llars repercutixen d’una manera o d’una altra sobre el medi ambient, així es tracta de buscar la implicació en la tasca comuna de cuidar i protegir el medi ambient.

  L’objecte del curs és donar una visió general sobre la protecció del medi ambient des de la pròpia casa i tractar les bones pràctiques ambientals en els apartats concrets d’aigua, energia, residus, hàbits de consum i neteja.

  El curs inclou un apartat en què es donen les pautes generals per a l’elaboració d’un diagnòstic ambiental de la llar, així com l’elaboració d’un codi de bones pràctiques ambientals per a cada casa.

  Ampliar informació
  icono
  CursValoració
  70

  Combatre el canvi climàtic de de Casa

  En este curs s’explica com es pot contribuir a minimitzar els efectes del canvi climàtic a través de l’adopció de conductes ambientalment responsables a casa. I de com les decisions que diàriament es prenen en totes les cases repercutixen d’una manera o d’una altra sobre el medi ambient; així, es tracta d’implicar els alumnes en la tasca comuna de cuidar i protegir el medi ambient.

  Ampliar informació
  icono
  Curscomerç electrònic, programari lliure,Valoració
  70

  Comerç Electrònic Micropimes I Autònoms

  El comerç electrònic hui en dia és una realitat que ha demostrat ser viable i que està en ple creixement i expansió. Este temari pretén mostrar-nos les possibilitats del comerç electrònic, aplicades al xicotet i mitjà negoci. De manera que:

  • Obtinguem una aproximació al comerç electrònic i a la comercialització de productes i serveis per Internet.
  • Que a l´hora de dur a terme un desenvolupament de comanda online puguem dirimir entre un desenvolupament propi o una adaptació de programari lliure.
  • Que coneguem quines són les plataformes més usuals de programari lliure i tinguem una aproximació a la instal · lació i configuració d´una d´estes
  Que puguem muntar una botiga a Ebay, ja que aquesta pot ser una opció econòmica de venda a Internet. I a més que coneguem altres alternatives possibles.

  Ampliar informació
  icono
  Curscompres onlineValoració
  70

  Compres Online Segures

  Quint microcurs de seguretat publicat per CSIRT-cv, en el qual s´aborden els aspectes de seguretat en les compres online. 1 hora

  Este curs pretén fer de les compres online un procés natural però segur per al ciutadà, indicant quins aspectes cal tindre en compte a l´hora de realitzar compres en Internet.

  Ampliar informació
  icono
  CursRLOPD, llei orgànicaValoració
  70

  Curs LOPD

  CSIRT-cv, en col•laboració amb un dels seus associats TIC, OESIA, publica un curs per a explicar la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el seu desplegament, en forma de reglament (LOPD). Este curs mostra una visió completa sobre la protecció de dades personals segons la seua classificació per nivells, oferint una exposició pràctica amb supòsits que ajudaran l´alumne a entendre i comprendre les distintes situacions en què es pot trobar.

   

  Ampliar informació
  icono
  CursOcupació, oferta formativaValoració
  80

  Cursos d´ocupació - SERVEF

  El Servici Valencià d´Ocupació i Formació té una gran oferta de cursos en línia on podràs adquirir una formació orientada a la capacitació laboral, amb la flexibilitat d’espai i temps que oferixen les tecnologies de la informació i la comunicació.

   

  Ampliar informació
  1 2 Mostrant 1-8 de 43
  1. Avatar

   Saps – eformacion GVA Hola,

   Gracias por compartir el enlace en vuestra web de la asociacion.

   Saludos,

  2. Avatar

   Saps – eformacion GVA Hola,

   Gracias por compartir el enlace en vuestra web de la asociacion.

   Saludos,