www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Oferta formativa  

Oferta Formativa

Selecciona un dels col·lectius on et trobes
per vore l’oferta formativa que més s’adapta el teu perfil

Curs Firma digital I
icono
cursFirma digital IValoració
80

Firma digital I

L’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, ACCV, s’unix a SAPS oferint un nou TUTORIAL SOBRE FIRMA ELECTRÒNICA i l’anima a sol•licitar i conéixer què és la firma electrònica, aprendre a utilitzar-la de manera pràctica, descobrir què és un mecanisme segur i l’estalvi de temps i diners que representa fer els tràmits a través d’Internet..

L’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, ACCV, s’unix a SAPS oferint un nou tutorial sobre firma electrònica amb l’objectiu que tots aquells que hi estiguen interessats es familiaritzen amb les noves tecnologies, aprenguen a utilitzar la firma electrònica de manera pràctica i senzilla i puguen començar a aprofitar tots els avantatges dels tràmits a través d’Internet.

 

A través d’este tutorial podrà aprendre a utilitzar la firma electrònica en els tràmits més comuns, com per exemple la sol•licitud d’una subvenció, l’obtenció de la vida laboral o la declaració de la renda.

 

El curs en línia estarà tutoritzat per personal de l’ACCV. Els únics requisits per a assistir són registrar-se en SAPS i disposar d’un certificat digital emés per l’ACCV, que pot obtindre en qualsevol dels punts de registre d’usuari de l’ACCV disponibles. Pot consultar la seua ubicació en http://www.accv.es/ciudadanos/puntos-de-registro-de-usuario/

 

Este curs és interessant perquè els seus continguts són molt útils, es poden seguir sense haver de desplaçar-se a una aula i es poden fer al ritme que es vullga. Per això l’animem a unir-se a la nova edició.

 1. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola,

  Gracias por compartir el enlace en vuestra web de la asociacion.

  Saludos,

 2. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola,

  Gracias por compartir el enlace en vuestra web de la asociacion.

  Saludos,