www.gva.es

Estàs en Saps. Formación online gratuita. > Zona lliure  

enviar selecciona

El mur de Saps

Participa en el mur de Saps, mostra la teua opinió sobre els cursos. No s’admetran comentaris malsonants o irrespectuosos cap als diferents col·lectius que formem Saps. La teua col·laboració és important per millorar.

 1. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Desiree,

  Se va a realizar con otra entidad, ponte en contacto con Cetesi llamando al 963985300 y te daremos la informacion,

  Saludos,
  Equuipo Saps,

 2. Avatar

  Desiree Hola, ¿vais a volver a hacer el curso de gestor de recursos?

 3. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Esther,

  La siguiente edicion esta prevista para septiembre, pero la lista de espera ya esta completa. No obstante, si se siguen haciendo ediciones, en el momento se matricule, a los alumnos en el grupo de septiembre, quedaran plazas en lista de espera, para el siguiente grupo que no tiene fecha prevista de momento.
  Por lo que revisa la web, para apuntarte en la lista en el mes de septiembre.
  Saludos,
  Equipo Saps,

 4. Avatar

  Esther Hola. Acabo de incorporarme. Veo que ha terminado hace unos días un curso de lengua de signos. En el momento vuelva a salir otro, ¿como me entero? ¿Consultando contínuamente la página? ¿O iré recibiendo información de los cursos que van ofertándose?

 5. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Maribel,

  Este curso podras obtener informacion, entrando http://www.xarxadecentresdeturisme.com desde Saps, no tenemos ese curso activo para realizar.

  Saludos,
  Equipo Saps,

 6. Avatar

  maribel Necesito saber como inscribirme en el curso de higiene, manipulador de alimentos online

 7. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Neus,

  No disposem d'aquest curs que sol·licites.
  I la forma per buscar un curs en la pagina, és entrar en OFERTA FORMATIVA, LLISTAT COMPLET, i t'apareix el llistat de tots els cursos que tenim disponible, no és un cercador, però és la manera mes fàcil de buscar els cursos.

  Salutacions,
  Equip Saps,

 8. Avatar

  neus planelles hi ha algun curs relacionat amb el mètode montessori? és que com no teniu cercador, no ho puc buscar fàcilment. m'agradaria que si no en teniu, n'afegireu

 9. Avatar

  Saps – eformacion GVA Hola Neus,

  Encara no esta determinat el contingut del curs de llengua de signes, perquè el que hi havia esta antiquat.
  En breu, vos el confirmaremos...

  Salutacions,
  Equip Saps,

 10. Avatar

  neus planelles tinc un dubte. ja fa uns mesos em vaig inscriure al curs de llenguatge de signes perquè sempre m'ha cridat l'atenció la metodologia que usen les persones sordes per comunicar-se. des que el vaig vore i em vaig apuntar, em vaig assabentar de casualitat i apuntar al casal jove de vila-real per realitzar el curs A1 oficial de llengua de signes, el vaig acabar en nadals, i des de Febrer ja estic estudiant el curs A2. el meu dubte és, el curs de llenguatge de signes de la plataforma saps, une vegada finalitzat, més o menys a quin nivell oficial equivaldria?